Dakkoffers

 

 

Een dakkoffer is een extra laadruimte die esthetisch matcht met uw wagen. Dakkoffers van Peugot scoren niet alleen op vlak van vormgeving. Dankzij een perfecte afsluiting zijn zij volledig waterdicht en voorzien van een centrale vergrendeling. 

 

 
Er is rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid van de koffer. Zo wordt UV-bestendig materiaal gebruikt om verkleuring tegen te gaan en hebben de koffers verschillende testen doorlopen om aan alle veiligheidsnormen te voldoen.
 
U heeft een ruime keuze aan laadsystemen. Er is keuze tussen de makkelijk afneembare versies, de vaste exemplaren of een soepele versie. Voor diverse sporten zijn er aangepaste dakkoffers: zoals ski- en kajakhouders. Wilt u de fietsen vaak kunnen meenemen, dan kan bestaan er verschillende manieren om die te vervoeren. Zo zijn er fietsendragers om op een trekhaak te plaatsen en fietshouders voor allesdragers. Daarnaast kan u op uw trekhaak ook een fietsplatform voor meerdere fietsen plaatsen. De 207 CC kan ook uitgerust worden met een bagagerek die uit verchroomde inoxbuizen bestaat en op de koffer bevestigd wordt.