Lease

 

 

Ook voor leasing van bedrijfswagens kunt u bij Peugeot terecht. Wij bieden u drie mogelijkheden: Leasing Extension, First Lease en Full Lease.

Leasing Extension

Met de Leasing Extension van Peugeot kunt u bedrijfswagens huren met een aankoopoptie van 5, 6, 10 of 15 % bij het einde van het contract. Indien u de wagen niet koopt, kunt u die gewoon terugbrengen. Door het leasen van uw bedrijfswagens kunt u regelmatig wisselen van wagen en zo genieten van de nieuwste technologieën en vernieuwingen inzake veiligheid.

Bij het leasen van de wagen bent u meteen economische eigenaar van de wagen. Zo wordt de wagen opgenomen in uw balans en kan die boekhoudkundig afgeschreven worden.

U betaalt een maandelijkse aflossing van de wagen, maar de huurprijs blijft gedurende de volledige periode van het contract ongewijzigd. Daarnaast geniet u van Optiway Extension. Dat wil zeggen dat u bescherming krijgt bij defecten aan uw wagen, u ten allen tijde wegbijstand krijgt en u een vervangwagen kunt gebruiken indien uw wagen niet binnen de dag hersteld wordt.

 

First Lease

De First Lease van Peugeot is een formule die volledig in lijn ligt met uw budget. U huurt een wagen en bepaalt zelf de contractduur en het aantal kilometer dat u met de wagen zult afleggen. Dit contract is zonder aankoopoptie, maar u kunt bij afloop van het contract gewoon een andere wagen leasen.

U betaalt voor uw geleaste wagen een vaste maandelijkse huur, behalve wanneer u het kilometeraantal overschrijdt of wanneer de taksen wijzigen.
De huur van uw wagen wordt bepaald in functie van de overnamewaarde die uw wagen zal hebben aan het einde van het contract. In de kosten is Optiway Budget inbegrepen. U geniet daarom van bescherming bij defecten, wegbijstand en het gebruik van een vervangwagen. Daarbovenop kunt u de wagen kosteloos laten onderhouden. 

Deze formule laat u toe regelmatig te wisselen van wagen en zo steeds met recente wagens rond te rijden. U kunt op het einde van uw contract dus gewoon weer een nieuwe wagen leasen.

 

Full Lease

Wanneer u kiest voor de Full Lease formule van Peugeot, huurt u een wagen met een all-in formule met vastgelegde contractduur en kilometeraantal. Deze kiest u overigens helemaal zelf.

U betaalt een vaste maandelijkse huur en Peugeot Lease dekt onvoorziene kosten volledig. De huur wordt berekend in functie van de overnamewaarde van de wagen aan het einde van het contract.

U wordt gezien als enkel de huurder van de wagen, dus die wordt niet afgeschreven en er is geen aankoopoptie aan het einde van het contract.