107, de compacte stadswagen

 

 

De 107 is herkenbaar aan de nieuwe voorzijde die afgewerkt is met een sierrand in chroom*, het hertekende radiatorrooster en de nieuwe sierwieldoppen. Hij geeft de stad kleur met zijn 8 verschillende koetswerkkleuren waaronder de trendkleur “Plum paars”. *Standaard naargelang de versie
Knap en dynamisch is hij zeker maar de Peugeot 107 is ook vooral elegant zowel binnenin als aan de buitenkant. De sterke persoonlijkheid van het lijnenspel en de grote functionaliteit van de uitrustingen maken van hem een ongelooflijk handige wagen. De 107 brengt een vleugje onversneden vrolijkheid en flaneert gezwind door alle smalle straatjes en opstoppingen.
De Peugeot 107 combineert comfort met veiligheid. Zowel vanbuiten als vanbinnen is hij verstevigd. Waarvoor u hem ook gebruikt, de 107 zal u nooit teleurstellen en waarborgt altijd uw veiligheid. Met de 107 kiest u voor eco-efficiënt rijplezier. De compacte 107 combineert als geen ander elegantie, wendbaarheid en pittige prestaties. Beleef nog meer plezier aan uw keuze en rust uw 107 uit met accessoires die zijn dynamische karakter en uw persoonlijkheid accentueren.
De Peugeot 107 past perfect in de drukke stad. Bovendien is hij ook nog eens milieubewuste keuze want de CO2-uitstoot van zijn benzinemotor met manuele 5-versnellingsbak bedraagt slechts 103 g/km, waardoor hij zowat de leider is qua milieuvriendelijkheid binnen het gamma.

107
99 - 104
4,3 - 4,5