308 / SW / CC, de milieuvriendelijke wagen met hightech uitstraling

 

 

De Peugeot 308 met zijn hightech uitstraling oogt fris, elegant en chic en is bovendien milieuvriendelijk. De verchroomde sierelementen van deze wagen benadrukken zijn natuurlijke elegantie.

De 308 SW is verkrijgbaar met panoramisch dak. Zijn panoramisch dak en groot glasoppervlak benadrukken de ruimte en het comfort van de 308. De zetels van de 308 SW zijn individueel opklapbaar en er kan eventueel een derde rij zetels aan de twee rijen vooraan toegevoegd worden.

Naast de 308 en 308 SW is er ook de 308 GTi met een sportieve uitstraling. Een dynamische achterspoiler en een fraai motorgeluid zijn slechts twee van de kenmerken die de sportiviteit benadrukken. Door zijn licht interieur oogt de 308 GTi dynamisch en exclusief.

Als laatste in de 308-serie is er de 308 CC, de cabrioletversie van de 308.

Het interieur van de 308 werd zeker niet vergeten, integendeel. Het interieur van deze wagen kunt u perfect harmonisch noemen door de bij elkaar passende kleuren. Ook de styling van de 308 zit zeker goed. Chroom in het binnenwerk, een sierrand rond de versnellingspook en de specifieke decoraties aan de deurgrepen geven de wagen net dat ietsje meer. Daarnaast is de wagen uitgerust met automatische airconditioning met temperatuurregeling en heeft hij talrijke en handige opbergmogelijkheden.

De 308 en 308 SW bestaan uit een remsysteem met functies als het antiblokkeersysteem (ABS) en een elektronische remkrachtverdeler (REF), dus veiligheid wordt zeker niet vergeten. Daarnaast beschikken ze over onder andere zes airbags en een kinderslot op de deuren.

 

308
98 - 171
3,8 - 7,4