508 / SW

 

 

Kwaliteit, zuivere lijn, efficiëntie... De Peugeot 508 belichaamt het nieuwe aanbod van het merk in het segment van grote reiswagens. Door het streven naar perfect evenwichtige en zuivere volumes suggereert de 508 een wagen die uit één blok gehouwen lijkt en die elegantie, robuustheid en kwaliteitsafwerking weerspiegelt. De lijnen van de 508 lopen harmonieus in elkaar over, zonder onderbrekingen, duidelijk zichtbare naden, versiersels, en dat van de motorkap tot de koffer.
Eens aan boord vormt de 508 een ware uitnodiging tot reizen en omringen de bestuurder meteen met een aangenaam rustgevoel. De uitgepuurde vormgeving van het dashboard, de aangewende materialen, de verzorgde afwerking en de aanwezige technologie verlenen stuk voor stuk een hoogwaardig cachet aan het interieur. Binnenin de 508 krijgt de tijd zijn volle betekenis. Als u plaats neemt in de 508, krijgt u meteen een voldaan gevoel : de binnenruimte is weldoordacht en u beschikt over lekker veel ruimte en uitrustigne die perfect zijn afgestemd op uw wensen. Kortom, u voelt zich écht op uw gemak.
Intelligent, innoverend en intuïtief : de 508 doet een beroep op technologie van de jongste generatie. U wordt op de hoogte gebracht tijdens het rijden en krijgt moeiteloos afdoende informatie en bijstand.
Mechanisch beschikt de 508 over motoren die elk in hun categorie uitstekende kwaliteiten leveren op het gebied van prestaties en soepelheid, maar ook van verbruik en CO2-uitstoot. Emotie betekent ook rijplezier, een waarde die het merk zo na aan het hart ligt. Dit uit zich bijvoorbeeld met ophangingen die een uitstekende synthese vormen tussen comfort en wegligging. Onder de motorkap biedt de 508 de keuze uit vermogens van 112 tot 204 pk. Elk van deze motoren geniet een uitstekende positie in zijn segment op het vlak van verbruik en CO2-uitstoot maar ook qua prestaties en brio. Dat gamma, waarvan de CO2-uitstoot begint bij 109 g/km met het nieuwe e-HDi-systeem, zal vanaf 2012 ook de Hybrid4-technologie omvatten, met zijn potentieel van 200 pk, vierwielaandrijving en een CO2-uitstoot vanaf slechts 99 g/km.
Met de 508 of 508 SW opteerde u voor een technologisch geavanceerde kwaliteitswagen. Een rasechte Peugeot die intense emoties zal oproepen. Bekrachtig uw keuze en sublimeer deze uitzonderlijke momenten met accessoires die uw 508 / 508 SW nog unieker maken, kortom, nog beter afstemmen op uw stijl en persoonlijkheid.

508
95 - 164
3,6 - 7,1