807, de comfortabele gezinswagen

 

 

De Peugeot 807 is de gezinswagen bij uitstek. Zijn ontwerp is toegespitst op gebruiksgemak, comfort en veel licht. Met zijn technologie en uitrusting biedt hij een maximum aan flexibiliteit, vermogen en veiligheid. Comfort troef bij de 807. Enkele comfortvoorzieningen zijn de elektrische deuren achteraan die u kunt openen met afstandsbediening, de instelbare stuurkolom en zetels, de automatische airconditioning en de kinderspiegel.

Om het gebruik van deze wagen zo aangenaam en gemakkelijk mogelijk te maken, zijn enkele voorzieningen aanwezig in deze wagen. Bij het drukken op de afstandsbediening om de wagen te openen, schuiven de deuren achteraan automatisch open om gemakkelijk in en uit te kunnen stappen. Daarnaast is er een Quickfix-systeem voor de zetels. Zo kunt u in een handomdraai zetels toevoegen en wegnemen, zodat het aantal zitplaatsen kan variëren tussen twee en acht.

Veiligheid is de prioriteit bij deze gezinswagen en daarom zijn enkele maatregelen getroffen om de veiligheid van uw kinderen te waarborgen. U kunt ten allen tijde de ruiten vergrendelen en bovendien zijn ze voorzien van een antiklembeveiliging, zodat de vingertjes van uw kinderen niet tussen de ruiten vast komen te zitten. De Peugeot 807 behaalde de maximumscore bij de NCAP-testen voor de bescherming van volwassen inzittenden. De wagen beschikt dan ook over het ESP, automatische noodknipperlichten, cruise control en een snelheidsbegrenzer.

807
155 - 189
5,9 - 7,2