3008, de crossover voor ieder wegdek

 

 

De ‘crossover’ 3008 zoals hij genoemd wordt, kan zich aanpassen aan ieder wegdek. Dankzij zijn Grip Control heeft hij tevens een betere baanvastheid. Tijdens het rijden zijn vijf instellingen mogelijk om in gelijk welke omstandigheden steeds aangepast te zijn aan de ondergrond. De wagen is zo voorbereid op sneeuw, modder en zand.

Aan ruimte en comfort geen gebrek in de 3008. De koffer bestaat uit drie indelingen en een neerklapbare laadplank, zodat u kunt genieten van een optimale kofferruimte. Wanneer u plaatsneemt in de 3008, voelt u zich alsof u zich in een cockpit bevindt. Het head-up display projecteert alle essentiële rij-informatie op een doorzichtig, spiegelvrij scherm. Zo bent u altijd op de hoogte van uw snelheid, de info met betrekking tot cruise control of snelheidsbegrenzer en de info rond distance alert, zonder uw ogen van de baan af te moeten wijken. Met zijn hoogtechnologische uitrustingen ervaart u een gevoel van comfort, veiligheid en vertrouwen.

De 3008 beschikt over de nieuwste technologieën op vlak van bescherming van de inzittenden en de overige weggebruikers. Deze wagen heeft namelijk een versterkte structuur, zes airbags, het stabiliteitscontrolesysteem (ESP), cruise control en een snelheidsbegrenzer, zodat u altijd een gevoel van veiligheid ervaart wanneer u rijdt met de 3008.

3008
117 - 169
4,5 - 7,1