5008, de compacte monovolume

 

 

De Peugeot 5008 is een compacte monovolume voor het hele gezin die beschikt over de nieuwste technologie inzake veiligheid. Deze wagen staat garant voor plezier voor jong en oud, groot en klein.

Bij het ontwerpen van de 5008 is niet alleen gedacht aan veiligheid en technologie, maar ook aan styling, rijplezier en ruimte, zodat iedereen kan ontspannen in deze wagen. Omdat de 5008 een gezinswagen is, werd gedacht aan het gemak van de zitplaatsen. De opstelling van de zetels is zo gemakkelijk te veranderen, dat u in een handopslag meer of minder zetels hebt. Het aantal zitplaatsen varieert tussen vijf en zeven.

Hoewel de 5008 een compacte monovolume is, is hij toch ruim genoeg. Het glazen panoramisch dak geeft een uitstekend gevoel van ruimte en de ruime koffer en de handige opbergmogelijkheden in de wagen versterken dat gevoel.

De 5008 stelt het comfort van de bestuurder voorop. Door de hoge opstelling van de bestuurder en de riante voorruit waardoor hij kijkt, heeft hij een formidabel overzicht over het weggebeuren. Dankzij de ergonomie van de rijpositie op de bestuurdersplaats, is de bediening van alle functies bovendien bijzonder eenvoudig en handig en is alle informatie op de wijzerplaten goed zichtbaar. Door het head-up display waarop alle nodige rij-informatie zoals de snelheid geprojecteerd is, kan de bestuurder van de 5008 genieten van optimaal rijcomfort.

Veiligheid blijft een belangrijk punt, ook bij de 5008. Daarom beschikt hij over cruise control en een snelheidsbegrenzer, airbags op alle rijen en het stabiliteitscontrolesysteem (ESP).

5008
114 - 177
4,4 - 7,0