Bipper Tepee, de zuinige en ruime wagen

 

 

De Bipper Tepee is een zuinige wagen die leuk oogt. Hij is klein in omvang en heeft veel mogelijkheden. De Bipper met zijn compacte afmetingen en dynamisch design is geschikt voor de stad, maar voelt zich ook thuis op de snelweg.

Naast aandacht voor het comfort werd ook veel aandacht besteed aan kofferruimte. De achterzetels kunnen neergeklapt worden in 2/3 of 1/3, of ze kunnen er zelfs uitgehaald worden voor een maximale kofferruimte. Als die ruimte niet volstaat, kunnen op het dak nog enkele zaken vervoerd worden dankzij de dakstangen.

De Bipper voelt uitermate vertrouwd aan. Hij biedt een uitstekende kijk op de weg, heeft comfortabele zetels, is ergonomisch en beschikt over een handig dashboard. Zijn interieur is praktisch, comfortabel en trendy. Hij heeft talrijke opbergmogelijkheden, het comfort als bij een traditionele wagen en een audiouitrusting en een handenvrije telefoonkit.

Ook de veiligheid van de Bipper Tepee werd niet vergeten. Deze wagen beschikt over ABS, heeft de optie ESP (dynamische stabiliteitscontrole) en heeft een detector voor hindernissen achteraan.

Bipper
119 - 152
4,5 - 6,6