Expert Tepee, de ruime reiswagen

 

 

De Expert Tepee is uw perfecte metgezel voor gezinsvakanties of tripjes met vrienden en is verkrijgbaar in twee lengtes. Hij is ruim, handig en aan te passen aan iedere situatie.

De inzittenden van de Expert Tepee genieten van licht en rust vanaf het moment dat ze plaatsnemen in de wagen. Vijf à negen passagiers, geschikt in drie zetelrijen, kunnen plaatsnemen in de Expert Tepee.

Dankzij het 6m² grote glas heeft iedere passagier een goed zicht. De zes luchtroosters en de leeslampjes vergroten het comfort van de inzittenden. Daarnaast heeft u nog de keuze uit een aantal interactieve multimediasystemen.

Aan ruimte geen gebrek bij de Expert Tepee. Hij heeft een erg ruime koffer en beschikt over een neerklapbare achterbank op rij drie (optie).

De Expert is daarnaast een veilige wagen. Door de optie grip control, een antispinsysteem, heeft de wagen meer baanvastheid. Daarnaast heeft het koetswerkframe een versterkte structuur en beschikt de wagen over het antiblokkeersysteem (ABS) en noodremhulp (AFU).

Expert
199 - 179
7,0 - 7,6