Partner Tepee, de vrijetijdswagen met riante binnenruimte

 

 

De Partner Tepee is een echte vrijetijdswagen die beschikt over een riante binnenruimte. Deze jonge en dynamische wagen nodigt uit tot avontuur. Bestemmingen dichtbij of veraf, met de Partner Tepee kunt u overal heen.

Zijn achterklep zorgt voor een vlotte toegang tot het kofferruim. In optie kunt u ook over een achterruit beschikken die apart open kan. De ruimte van de Partner is aanpasbaar naargelang uw wensen: hij kan aangepast worden aan het aantal inzittenden en aan de hoeveelheid bagage. Deze wagen wordt geleverd met drie (optie vijf) aparte zetels, die apart neerklapbaar zijn.

In optie is het Zénith-dak beschikbaar. Dit dak beschikt over vier grote dakvensters en geeft u extra mogelijkheden om spullen op te bergen. Daarnaast zijn er in het dak drie luchtroosters en een geurverspreider ingewerkt. De dakstangen op het Zénith-dak kunnen een last dragen tot 80 kg.

Wanneer u in de Partner plaatsneemt, heeft u een weidse uitkijk. Deze wagen werd ontworpen met uw comfort als uitgangspunt. Zo is de versnellingspook ingewerkt in het dashboard, kunt u het stuur en de bestuurderszetel verstellen, is er een handschoenkastje aan de bestuurderszijde en beschikt de Partner over een USB-poort.

Veiligheid werd niet vergeten. Zo werken de remmen van de Partner uitstekend onder alle omstandigheden. De Partner beschikt over het antiblokkeersysteem (ABS), de elektronische remkrachtverdeler (REF) en de noodremhulp (AFU). 

 

Partner
125 - 155
4,8 - 6,7