RCZ, de sportieve coupé

 

 

Deze exclusieve en aparte coupé heeft een sportieve en hedendaagse look. Zijn dak met dubbele bult geeft een extra toets aan zijn aparte, maar mooie vormgeving. Zijn dynamisch en voornaam geheel wordt extra benadrukt door de twee steunbogen in gepolijst aluminium. De RCZ is een natuurlijke combinatie van sensualiteit, charisma en distinctie.

Het interieur laat zeker niet te wensen over. De bestuurder heeft een degelijk zicht over het weggebeuren en door het strakke design oogt de RCZ apart en sportief. Een klokje in het midden van het dashboard geeft een extra toets aan het sportieve uitzicht. Ieder onderdeel werd dan ook zorgvuldig gekozen en vervaardigd. Door de sportieve kuipzetels bevinden de passagiers bovendien in een laagzittende, ergonomische positie.

Zijn stabiliteitscontrolesysteem (ESP) met antispinsysteem (ASR) en dynamische stabiliteitscontrole (DCS) maken van de RCZ een veilige wagen. Daarnaast heeft hij een automatisch aangestuurde achterspoiler die beweegt in functie van zijn snelheid. 

RCZ
139 - 168
5,3 - 7,3