508 RXH, de avontuurlijke hybride

 

 

De Peugeot 508 RXH biedt u vrijheid die u ten volle doet genieten van de rit. Dankzij de full hybrid dieselmotor kunt u rijden op vier rijmodi. Zijn dynamisch silhouet, de wielkastverbreders en de verhoogde wielophanging geven de 508 RXH een avontuurlijke uitstraling.

Om het u volledig comfortabel te maken, beschikt de 508 RXH over elektrisch bediende en verwarmde zetels en kunt u genieten van zicht op de hemel met een panoramisch dak. Ook binnenin stelt de 508 RXH zeker niet teleur. Er is volop ruimte en het interieur bestaat volledig uit nobele materialen en exclusieve hightech accenten, waaronder de design schakelpook. Deze wagen beschikt over airconditioning met quadrizone temperatuurregeling. Zowel de bestuurder en passagier voorin, als de passagiers achterin kunnen daardoor afzonderlijk de gewenste temperatuur instellen.

Daarnaast is de 508 RXH uitgerust met een audio- en navigatiesysteem van de jongste generatie. De 508 RXH is uitgerust met zeer innovatieve technologie. Zo kunt u handenvrij de wagen openen en starten. Wanneer u uw autosleutel gewoon op zak heeft, kunt u de wagen openen door een druk op de deurgreep. De auto start meteen wanneer u op de startknop duwt.

Over de veiligheid van de 508 RXH hoeft u niet te twijfelen. Deze wagen rijdt met het ESP met ABS, ASR, een elektrische remkrachtverdeler, noodremhulp en dynamische stabiliteitscontrole. Daarnaast is de wagen uitgerust met een elektrische parkeerrem, 6 airbags, cruise control met snelheidsbegrenzer, smart beam en Xenon koplampen met bochtverlichting.

508
107
4,1