207+

 

 

De Peugeot 207+ geeft vorm aan zijn dynamisch karakter via de neergaande lijnen van de motorkap, de verleidelijke blik en zijn volledig nieuwe frontpartij dat hem nóg meer elegantie verleent en zijn nieuwe lichtpartijen achteraan met leds. In de 207+ geniet u van comfort waarover tot in de details werd nagedacht en van verfijnde uitrustingen die ontwikkeld werden om uw plezier en veiligheid te verhogen. De ophanging en de stuurbekrachtiging van de 207+ bieden een optimale verhouding tussen comfort en wegligging. Dit geheel draagt bij tot een uitstekend veiligheidsniveau. Voor de 207+ zijn de inzittenden alles. Daarom maakt hij er een levenstaak van u doeltreffend te beschermen. De uitrustingen inzake actieve en passieve veiligheid aan boord van de nieuwe 207+ zijn van zo’n niveau dat u terecht het volste vertrouwen mag hebben in uw wagen.
Met een 207+ of SW geeft u blijk van uw waardering voor moderne techniek en uw passie voor een dynamische en stijlvolle wagen. Exclusieve accessoires geven hem nog meer karakter. Ontdek ze en perfectioneer uw 207 of 207 SW volledig naar smaak, voor nog meer comfort en rijplezier.
De motoren van de Peugeot 207+ werden ontworpen volgens de politiek van Peugeot die tot doel heeft om de cilinderinhoud te verkleinen met behoud van de prestaties. De HDi-motoren beschikken over een Common Rail van de tweede generatie.

207