308 NEW

 

 

De nieuwe Peugeot 308 valt op door zijn uitgepuurde stijl, een unicum in de autowereld. Met strakke lijnen, precieze contouren en atletische vormen geeft de nieuwe Peugeot 308 een indruk van efficiëntie en lichtheid. Deze technologische elegantie vindt men ook terug binnenin dankzij een mooi gestructureerd en luchtig interieur en een bijzonder verzorgde afwerking. Aan boord van de nieuwe Peugeot 308 neemt de bestuurder plaats in een innovatieve, functionele cockpit: de Peugeot i-Cockpit.
Bovendien is de nieuwe Peugeot 308 is vanaf de ontwerpfase bedoeld om milieuvriendelijkheid te combineren met superieure rijprestaties.

De bestuurderspost is het resultaat van een streng lastenboek en wordt gekenmerkt door een compact stuur, een hoog geplaatst instrumentenbord met strak design en een hoge middenconsole. Hij is tevens voorzien van een groot 9,7" touchscreen*. Dit high-tech instrument is naar de bestuurder toe gericht en biedt intuïtief toegang tot tal van functies en applicaties die de nieuwe Peugeot 308 in petto heeft.

De nieuwe Peugeot 308 is vanaf de ontwerpfase bedoeld om milieuvriendelijkheid te combineren met superieure rijprestaties. Een doorgedreven afslankingskuur maakt hem alvast 140 kg lichter dan zijn voorganger. Een nieuw aerodynamisch silhouet, innovatieve lichtgewicht materialen en elektrische stuurbekrachtiging dragen bij tot een lage CO2-uitstoot van minder dan 85 g/km.

Kom de nieuwe 308 ontdekken in onze showroom.