308 Ultimate Edtion

 

 

Vanaf de eerste aanblik vallen de dagrijlichten met leds en de 'zwevende' grille op die aan de 308 een een elegante, standingvolle stijl geven. De natuurlijke elegantie van de Peugeot 308 wordt nog versterkt door diverse stijlelementen zoals de omlijsting in gesatineerd chroom van het radiatorrooster. Net als de voorkant kregen ook de flanken van de auto een nieuwe look mee. De nieuwe aluminium velgen met diamanteffect passen in hetzelfde plaatje. De halfhoge bouw van de Peugeot 308 zorgt voor heel wat interieurruimte. Het ganse interieur van de 308 werd ontworpen om het beste comfort te bieden aan alle inzittenden. Met een gamma zuinige en performante benzine- en dieselmotoren en de micro-hybride technologie e-HDi met Stop & Start, koppelt de 308 rijplezier aan milieubewustzijn. Puike prestaties, moduleerbaarheid, topcomfort en een gestroomlijnd profiel: met de 308 of 308 SW opteerde u voor een pur sang Peugeot. De 308 gebruikt bovendien al zijn intelligentie om u te beschermen en te anticiperen op gevaar. Zijn remsysteem en beschermingsuitrusting doen beroep op de meest recente technologie om u en uw passagiers efficiënt te beschermen.
Bekrachtig uw keuze en sublimeer zijn uitzonderlijke karakter met accessoires die de stijl van uw 308 of 308 SW nog meer afstemmen op uw persoonlijkheid.
De toekomst van onze planeet veiligstellen is één van de grootste uitdagingen die wij aan moeten gaan. Peugeot engageert zich en rust de Peugeot 308 uit met de micro-hybride technologie e-HDi met Stop & Start-systeem van de laatste generatie.

308